Træningstur til Altea

25
kr3 795.00
På lager
1
Produkt detaljer
Træningstur til Altea
Vi rejser lørdag den 16. september 2023 og kommer hjem igen den 23. september 2023

Prisen er 3795,- kr. pr. pers. for 7 dage i delt dobbelt værelse Inkl. hel pension (ikke All. inklusiv) og transfer til og fra hotel.
Tillæg for enkeltværelse 1000 kr.

Du bestiller og betaler selv flybilletter, og vi oplyser til hvilken afgang du skal bestille, så det passer med den transfer der er inklusiv.

Følgende er inklusiv:

Ophold på firstjernet hotel
Transfer til og fra lufthavnen
Havudsigt
Værelse med balkon, safety-boks, køleskab, fri WiFi og aircondition
Lækker frisk, varieret, sund, veltillavet mad hver dag
Unikke cykelfaciliteter med værksted, aflåste rum til cykler og udstyr og mulighed for cykel- og cykeltøjvask
Hotellet stiller cykelrum til rådighed kun til os, så dit kæreste eje er i trygge omgivelser. Vi anbefaler dog at du altid aflåser din cykel med en godkendt lås
Kaffe og te på værelset
Kildevand til frokost og aftensmad
Poolhåndklædeservice (rent poolhåndklæde hverdag)
Fri adgang til fitnessrum
Kildevand til cykelturen ved hver afgang 1,5 l.

Info om stedet.

Altea ligger i provinsen Alicante. En times kørsel nord for Alicantes lufthavn og 142 km syd for Valencias lufthavn. Denne smukke middelhavsby, beliggende mellem Benidorm og Calpe, kan prale af forbløffende naturområder som 'El Morro de Toix' eller 'Sierra Helada', og med deres imponerende udsigter er de nogle af byens største attraktioner. Altea, der mod nord er godt beskyttet mod de kolde vinde fra 'La Sierra de Bernia', kan tilbyde et behageligt mikroklima året rundt med en gennemsnitstemperatur på 18 grader..

Byen har 23.500 indbyggere, hvoraf en stor procentdel er udlændinge, som er blevet tiltrukket af lyset og den fortryllende middelhavslandsby. På byens 8 km lange kyststrækning finder man uventede bugter, skrænter og strande.I 'Punta de Mascarat' opfordrer klippebugterne med deres turkise og krystalklare vand til diverse former for vandsport. Fra centrum er der ikke langt til sandstrandene eller Alteas største lystbådehavn, og søger man noget mere eksklusivt, kan også dette findes blandt de forskellige lystbådehavne i området.
Fortsætter man forbi kirken i den gamle bydel, finder man udsigtspunkter, hvorfra man kan beundre den imponerende udsigt. Byen har bevaret den traditionelle middelhavsarkitektur med blomster og små brolagte gader, der indbyder til en gåtur eller til at smage den lokale gastronomi på en af restauranterne. Det er ikke overraskende, at en del digtere, forfattere og malere fra hele verden holder til i Altea.
Cykelmotionister er meget velkomne i Calpe området, der tages hensyn af den øvrige trafik til de mange to-hjulede, hvorfor sikkerheden er meget høj, når man færdes på vejene.

Div. afstande.
700 m til Minimarked
350 m til Cykeludlejning
400 m til Apotek
2,5 km til centrum (gl. bydel)

Praktisk info:

Event4Cykling er kun formidler af dette tilbud. Hotel Cap Negret er teknisk arrangør.
Du modtager en faktura, som skal indbetales inden 8 dage.
Bemærk, at det ikke er muligt at annullere købet efter bookingen er foretaget.
Der er reserveret et begrænset antal værelser til Event4Cykling, og der tages forbehold for, at hotellet kan være fuldt booket inden for den gældende periode.
Event4Cykling fungerer kun som formidler af dette tilbud, og salgsprisen samt evt. besparelse er oplyst af vores samarbejdspartnere, medmindre vi gør opmærksom på andet. Vores tilbud kører i udvalgte perioder.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Straks herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Event4Cykling på, info@event4cykling.dk hvor af det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen.
Sørg altid for at have en rejseforsikring, hvis du er uheldig og ikke kommer afsted

Hotellet opkræver turistafgift direkte hos den rejsende og dette er ikke indeholdt i prisen på rejsen.


Gem dette produkt til senere