Træningstur til Harzen

Tekst kommer.

Nationalparken Harzen, en udfordring for enhver cykelentusiast uanset om du er til racer, MTB eller turcykling.>/P>

En naturskøn oplevelse med en masse højdemeter.

Tag en tur til den smukke kejserby Coslar, de berygtede stigningsprocenter i St. Andreasberg eller oplev sen fantastiske natur gennem Harzens mange skove, bakker og nedkørsler.

Bestig Brocken (bloksbjerg) som med sine 1142 meter er det højeste bjerg nord for floden Mann.

Hotellet

Tekst kommer

Harzen blev helt op i Middelalderen kaldt Hardt (= ”Bjergskov”). Bjergmassivet er den nordligste del af de tyske Mittelgebirge og omfatter samtidig de højeste bjerge i Nordtyskland. Flere delstater har andel i Harzen: Niedersachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Fra 2. verdenskrigs slutning til Tysklands genforening gik grænsen mellem Øst- og Vesttyskland således gennem Harzen.

Bloksbjerg er med sine 1.142 m over havet det højeste punkt i Harzen, og det hed sig fra senmiddelalderens tid om bjerget, at det var heksenes festplads på Valborgsaften (den 30. april). Men allerede Himmelskiven fra Nebra (fra bronzealderen) er indrettet på at skulle sigtes ind mod Bloksbjerg.

Mineindustrien i Harzen strækker sig mindst 1000 år tilbage i tiden. Op gennem middelalderen og frem til sidst i det tyvende århundrede havde mineindustrien og udvindingen af sølv, kobber, bly og andre metaller stor betydning for egnen. Vigtige minebyer er Goslar med Rammelsberg samt Clausthal-Zellerfeld.

Harzen under 2, Verdenskrig: Harzen havde under krigen en strategisk vigtig placering midt i landet ("Mittelraum"). Mineindustrien havde gavn af den let tilgængelige og billige arbejdskraft, bl.a. Rammelsberg havde egen tvangsarbejdslejr (Zwangsarbeitslager) med 350 straffefanger.

test

4 overnatninger med halvpension i delt dobbelt værelse 4 overnatninger med halvpension i i enkeltværelse
0,00 0,00

Transport er ikke Inklusiv

  Min tilmelding gælder denne tur
  Jeg ønsker
  Jeg ønsker hjælp til bestilling af
  FlybilletLeje af cykel

  Betingelser

  Det samlede beløb betales af to gange. Datoer for senest indbetaling fremgår af bekræftelsesmail. Af mailen fremgår også kontonummer for indbetaling.

  Såfremt der ikke indbetales til tiden, bortfalder retten til deltagelse – efter indbetaling kan købet ikke fortrydes, og deltagergebyret tilbagebetales ikke, hvis man ikke ønsker at deltage alligevel.

  Beløbet dækker:
  - 7 overnatninger i dobbeltværelse eller enkeltværelse med halvpension (morgenmad og aftensmad).
  - All inklusiv (hvis dette er tilkøbt). Kan evt. også tilkøbes ved ankomst til hotel.
  - Lufthavnstransport tur/retur på udvalgt ankomst/afgang.

  Beløbet dækker ikke:
  - Evt. flybillet.
  - Evt. cykelleje.
  - Ønsker man egen cykel med aftaler du det selv direkte med flyselskabet.
  - Rejseforsikring.
  - Afbestilling (fly).

  Jeg accepterer betingelserne
  Praktisk info:
  Event4Cykling er kun formidler af dette tilbud. Hotel Valentin Park er teknisk arrangør.

  Opholdet benyttes fra 14. april 2018 - 21. april 2018.

  Du modtager en faktura umiddelbart efter bestilling og der indbetales 50% inden 15. oktober 2017 og det resterende senest den 1. februar 2018

  Der kan bo 2 voksne på værelserne. Der er dog mulighed for enkeltværelse mod gebyr.

  Prisen gælder kun ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

  Bemærk, at det ikke er muligt at annullere købet efter bookingen er foretaget.

  Da der er reserveret et begrænset antal værelser til Event4Cykling tages der forbehold for, at hotellet kan være fuldt booket inden for den gældende periode.

  Event4Cykling fungerer kun som formidler af dette tilbud, og salgsprisen samt evt. besparelse er oplyst af vores samarbejdspartnere, medmindre vi gør opmærksom på andet. Vores tilbud kører i udvalgte perioder.

  Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Straks herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Event4Cykling på, info@event4cykling.dk hvor af det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen.

  Har du husket din rejseforsikring:

  Har du behov for en rejseforsikring, der dækker dig på alle dine rejser de næste 12 måneder, eller som blot dækker i to dage, så kan du her læse hvilken forsikring, der passer dine behov bedst.

  Årsrejseforsikring:

  Med en Årsrejseforsikring kan du rejse lige så mange gange, du vil i løbet af de kommende 12 måneder, fra din årsrejseforsikring er trådt i kraft. Du kan rejse lige fra én dag og op til 30 dage ad gangen.

  Rejseforsikring (gang-til-gang)

  Med en Enkeltrejseforsikring kan du være dækket på rejser med en varighed lige fra 1 dag og op til 24 måneder. Du skal blot vælge perioden.

  Årsafbestillingsforsikring

  Undgå at tabe penge på rejsen. Vælg den afbestillingsforsikring, der passer bedst til dit behov, så du sikrer dig imod at miste det beløb, du har betalt for din rejse.