Træningstur til Altea

På denne tur er der mulighed for både landevejscykling og E-bikes.

Feriestemning kombineret med Cykling i de spanske bjerge.

Overnatninger på 4 stjernet hotel med fuldpension, beliggende helt ned til stranden og med let adgang til fantastiske cykelruter.

Altea – Den antike by.

Altea ligger i provinsen Alicante.  En times kørsel nord for Alicantes lufthavn og 142 km syd for Valencias lufthavn. Denne smukke middelhavsby, beliggende mellem Benidorm og Calpe, kan prale af forbløffende naturområder som 'El Morro de Toix' eller 'Sierra Helada', og med deres imponerende udsigter er de nogle af byens største attraktioner. Altea, der mod nord er godt beskyttet mod de kolde vinde fra 'La Sierra de Bernia', kan tilbyde et behageligt mikroklima året rundt med en gennemsnitstemperatur på 18 grader..

Byen har 23.500 indbyggere, hvoraf en stor procentdel er udlændinge, som er blevet tiltrukket af lyset og den fortryllende middelhavslandsby. På byens 8 km lange kyststrækning finder man uventede bugter, skrænter og strande.I 'Punta de Mascarat' opfordrer klippebugterne med deres turkise og krystalklare vand til diverse former for vandsport. Fra centrum er der ikke langt til sandstrandene eller Alteas største lystbådehavn, og søger man noget mere eksklusivt, kan også dette findes blandt de forskellige lystbådehavne i området.

Fortsætter man forbi kirken i den gamle bydel, finder man udsigtspunkter, hvorfra man kan beundre den imponerende udsigt. Byen har bevaret den traditionelle middelhavsarkitektur med blomster og små brolagte gader, der indbyder til en gåtur eller til at smage den lokale gastronomi på en af restauranterne. Det er ikke overraskende, at en del digtere, forfattere og malere fra hele verden holder til i Altea.

Cykelmotionister er meget velkomne i Calpe området, der tages hensyn af den øvrige trafik til de mange to-hjulede, hvorfor sikkerheden er meget høj, når man færdes på vejene.

Vi rejser lørdag den 21. september og kommer hjem igen den 28. september. Der er mulighed for at forlænge opholdet.

Vi hjælper gerne med fly og evt. cykelleje

Hotel Cap Negret

Nyrenoveret hotel lige ved stranden i Altea

Hotel Cap Negret ligger lige ud til stranden i Altea – og der er en skøn udsigt fra hotellet over strand, hav og smukke landskaber. I kan følge stranden hele vejen ind til Alteas hyggelige centrum, som ligger kun en kort gåtur fra hotellet. Her finder I et godt udvalg af restauranter. Hotel Cap Negret har de perfekte omgivelser, hvis I virkelig ønsker at slappe af og komme helt ned i gear, og atmosfæren er både rolig og skøn.

Når I bor på Cap Negret har I direkte adgang til stranden, men hotellet har også et skønt poolområde med en fantastisk udsigt over havet. På hotellet finder I også et fitnesscenter, I gratis kan benytte. Spiller I golf, ligger den nærmeste golfbane kun 4,5 kilometer fra hotellet.

Cap Negret Bike Zone er et eksklusivt center for cyklister, der kan rumme mere end 200 cykler. Seperat cykelkælder med adskilte grupperum, vaskeplads, vaskemaskiner og tørretumblere til fri afbenyttelse, værksted/værktøj etc.

Cykeludlejning

Der kan lejes cykel hos TopBikes Rentals som ligger 300m fra hotellet.

Hvis du lejer cykel hos TopBikes Rentals, så nævn du rejser med Event4Cykling

Vi hjælper gerne med evt. cykelleje

7 overnatninger i delt dobbelt værelse med helpension. Du sørger selv for fly 7 overnatninger med helpension i enkeltværelse. Du sørger selv for fly
3995,- Enkeltværelser er udsolgt,- Det er dog mulige at få et dobbeltværelse som enkeltperson til + 2000 kr.

Hvis du ønsker at medbringe din egen cykel skal du påregne at dette koster 185 kr. hver vej ifm. transferen til/fra hotellet

Fly og cykelleje er ikke inklusiv, vi hjælper gerne med dette.C

Rejsen indeholder

7 overnatninger i dobbeltværelse med fuldpension (ikke All inklusiv)

Lufthavnstransport

Velkomst Cava ved ankomst

1,5 l vand pr rytter søndag til fredag

Sikret cykelopbevaring i gruppens eget rum

Vaskefaciliteter

Værktøj og cykelpumpe

Vaskeplads til cykel

Adgang til automat med slanger, gel, barer m.v.

Oplæg til ugens ture, samt GPX filer af ruter

1 stk. Cykeljersey i god kvalitet til dem, der cykler og en runningjersey, hvis du ikke cykler

For dem der ikke cykler

Altea ligger i provinsen Alicante.  En times kørsel nord for Alicantes lufthavn og 142 km syd for Valencias lufthavn. Denne smukke middelhavsby, beliggende mellem Benidorm og Calpe, kan prale af forbløffende naturområder som 'El Morro de Toix' eller 'Sierra Helada', og med deres imponerende udsigter er de nogle af byens største attraktioner. Altea, der mod nord er godt beskyttet mod de kolde vinde fra 'La Sierra de Bernia', kan tilbyde et behageligt mikroklima året rundt med en gennemsnitstemperatur på 18 gr.

Selve hotellet har nogle skønne faciliteter bl.a. et super lækkert poolområde hvor man kan sidde og nyde udsigten. Hoppe en tur i poolen eller havet som er 10 meter fra poolen. Der er også en luksus spa afdeling på hotellet. Derudover ligger den charmerende by Altea i gåafstand. En lille by med hvidkalkede husmure og smalle gader, en gammel bydel samt en lang strandpromenade. Der er også gode muligheder for at gå og vandre nogle ture fx i Parc Natural de la Serra Gelada hvor man kan vandre op på en lille bjergtop i 430 meters højde helt ud til vandet . Man kan også tage med et lille tog på udflugt til de nærliggende byer som Denia, Benidorm eller Alicante – man kan hoppe på toget 300 meter fra hotellet.

Praktisk info:
Event4Cykling er kun formidler af dette tilbud. Hotel Cap Negret er teknisk arrangør.

Opholdet benyttes fra 21. september til den 28. september 2024

Du modtager en faktura umiddelbart efter bestilling og der indbetales inden 8 dage

Der kan bo 2 voksne på værelserne. Der er dog mulighed for enkeltværelse mod gebyr.

Bemærk, at det ikke er muligt at annullere købet efter bookingen er foretaget.

Der er reserveret et begrænset antal værelser til Event4Cykling og derfor tages der forbehold for, at hotellet kan være fuldt booket inden for den gældende periode.

Event4Cykling fungerer kun som formidler af dette tilbud, og salgsprisen samt evt. besparelse er oplyst af vores samarbejdspartnere, medmindre vi gør opmærksom på andet. Vores tilbud kører i udvalgte perioder.

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Straks herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Event4Cykling på, info@event4cykling.dk hvor af det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen.

Hotellet kan opkræve turistafgift direkte hos den rejsende og dette er ikke indeholdt i prisen på rejsen.

  Deltager 1

  Jerseystørrelse - T-Shirt størrelse til pårørende

  Jeg kører på
  RacercykelJeg er pårørende

  Jeg ønsker hjælp til bestilling af
  Bestilling af flyLeje af cykel

  Jeg ønsker
  Enkeltværelser + 3100 kr. er udsolgt til denne tur

  Bemærk der er kun tildelt os 3 enkeltværelser til denne tur

  Jeg ønsker
  Et dobbeltværelse som enkelt person til + 2000 kr.

  Deltager 2

  Jerseystørrelse - T-Shirt størrelse til pårørende

  Jeg kører på
  RacercykelJeg er pårørende

  Jeg ønsker hjælp til bestilling af
  Bestilling af flyLeje af cykel

  Betingelser

  Det samlede beløb betales af to gange. Datoer for senest indbetaling fremgår af bekræftelsesmail. Af mailen fremgår også kontonummer for indbetaling.

  Såfremt der ikke indbetales til tiden, bortfalder retten til deltagelse – efter indbetaling kan købet ikke fortrydes, og deltagergebyret tilbagebetales ikke, hvis man ikke ønsker at deltage alligevel.


  Beløbet dækker ikke:

  - Evt. flybillet.

  - Evt. cykelleje med mindre andet er aftalt.

  - Ønsker man egen cykel med aftaler du det selv direkte med dit flyselskabet.

  - Rejseforsikring.

  - Afbestilling (rejse/fly).

  - Hotellet opkræver turistafgift direkte hos den rejsende og dette er ikke indeholdt i prisen på rejsen

  Jeg accepterer betingelserne

  Kontroller du har udfyldt det hele korrekt, inden du sender